Inici
Una festa al Parc de la Sauleda servirà de cloenda del projecte del Pla de Barris La Sauleda – Carrer Ample PDF Imprimeix Correu electrònic

El projecte del Pla de Barris de Palafrugell posarà el seu punt i final amb una festa de caràcter popular, destinada a públic de totes les edats. Cal destacar que després de 10 anys d’execució (2008-2018) Pla de Barris La Sauleda – Carrer Ample va finalitzar la seva execució el passat 31 desembre.

A partir de les 6 de la tarda s’iniciaran les diverses activitats que s’han programat, les quals es desenvoluparan totes al voltant de l’espai del Parc de la Sauleda. D’aquesta manera, es podrà gaudir d’un espectacle d’animació infantil; del circuit de karts d’educació vial de la Policia Local; de les activitats organitzades pels alumnes de sisè curs de primària de l’Escola Carrilet sota el lema “Encarrilem la Sauleda”; un taller de berenars saludables per part del CdA Palafrugell i una exhibició de gimnàstica rítmica per part de l’equip de l’escola de gimnàstica rítmica de l’Àrea d’Esports.

Finalment, a partir de les 9 de la nit, el fi de festa serà un sopar popular amenitzat amb la música de Xic’s Music (la venda de tickets es farà el mateix dia al quiosc del Parc de la Sauleda).

Al llarg d’aquests 10 anys, les millores en el barri La Sauleda-Carrer Ample s’han enfocat en la rehabilitació integral del barri, millorant carrers, rehabilitant edificis, implantant noves tecnologies, creant nous equipaments públics, i fomentant la convivència al barri. Dins del Pla de Barris La Sauleda – Carrer Ample s’han realitzat diferents obres com són el Parc Urbà de La Sauleda, la millora urbana del carrer Carrilet, la millora i ampliació del Local Social de La Sauleda, entre d’altres obres de menor envergadura, així com la rehabilitació de 16 edificis a La Sauleda i 2 al carrer Ample. Pel que fa als projectes socials del Projecte d’Intervenció Integral, cal destacar la mediació comunitària, les aules de barri, el butlletí “Paraula de Dones”, Lleure Infantil, Educadors de carrer i el Dispositiu d’Inserció Sociolaboral, entre d’altres.

festa Pla de Barris

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>