Inici
Pla de Barris La Sauleda-Carrer Ample PDF Imprimeix Correu electrònic

El pla de Barris de l'Ajuntament de Palafrugell comprèn diferents actuacions en el barri La Sauleda-Carrer Ample per tal de millorar la seva qualitat social i urbanística equiparant-la amb la resta del municipi. En aquesta línia, les inversions que l'Ajuntament de Palafrugell realitzarà conjuntament amb la Generalitat de Catalunya dins el programa Pla de Barris potencien la convivència ciutadana i la millora de l'espai públic en els anys 2008-2012. El Pla de Barris és una més de les actuacions de millora que es realitzaran al Municipi.

Les subvencions de la Generalitat de Catalunya als municipis van destinades a aquells barris que requereixen una atenció especial per tal d'evitar la seva degradació i millorar les condicions dels seus habitants.

El seu objectiu bàsic es convertir aquest barri en un espai de Palafrugell amb la mateixa qualitat i nivell de serveis que la resta de la ciutat, ni més ni menys; també inclou la creació d'equipaments adreçats a tothom, de manera que no només beneficiarà als habitants d'aquest barri, sinó a totes les persones que viuen a Palafrugell.

Les millores en el barri La Sauleda-Carrer Ample busquen una rehabilitació integral del barri. Es milloraran carrers, es rehabilitaran edificis, s'implantaran noves tecnologies, es crearan nous equipaments públics, i es fomentarà la convivència al barri.

És per això que la participació ciutadana és clau en aquest projecte, tant per aportar opinions i informació, com per col·laborar en la presa de decisions. Aquest web pretén ser un espai obert que apropi el Pla de Barris La Sauleda-Carrer Ample al ciutadà durant els quatre anys d'aquest ambiciós projecte.

Des de l'Ajuntament, comptant amb la col·laboració de tothom, farem el que calgui perquè l'objectiu de continuar millorant el poble sigui una realitat.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>