Inici
Esport al parc PDF Imprimeix Correu electrònic

Cartell Esport al parc

Durant el matí de l'onze de novembre, al parc de La Sauleda, tindran lloc un seguit d'activitats esportives per a totes les edats. Si voleu sentir, gaudir i moure-us practicant Tai-Txí, o exercitar els músculs amb un esport més intens com el body combat, el clàssic futbol, o un esport de tall més tradicional com les bitlles catalanes apropeu-vos al parc a partir de les deu del matí. També, per als més menuts de tots, psicomotricitat, coordinació i moviment per a mainada de fins a 5 anys (clic a la imatge per ampliar el programa).

Amb aquesta festa de l'esport es pretén per un costat apropar el parc als vilatans i per un altre costat gaudir de la pràctica de l'esport a l'aire lliure, trencant una mica les rutines de cada dia.

A mig matí, l'Associació de Veïns i Veïnes de La Sauleda, servirà un tastet d'amanida de fruites per recuperar energia després de l'esforç.

L'esdeveniment està organitzat per l'Oficina del Pla de Barris, l'Istitut Municipal d'Esports i L'Associació de Veïns i Veïnes de La Sauleda i compta amb la col·laboració del Club de Futbol Palafrugell, gimnàs Body-dance, Amics de l'Oci, la petanca i l'esport de Palafrugell i el supermercat Esclat.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>