Inici
No es cobrarà la taxa del gual a les veïnes i veïns que viuen al carrer Carrilet PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 15 de març de 2018 09:02


Després de recollir les queixes i suggeriments de la ciutadania al llarg de les últimes setmanes, entre les actuacions que es faran properament cal destacar que s’ha acordat la instal•lació d’una il•luminació supletòria per posar punt i final a les problemàtiques sorgides per manca de llum. També s’ha trobat la solució, mitjançant diverses borses d’aparcament properes, a la pèrdua d’espais d’estacionament en aquesta zona del barri de la Sauleda.

Paral•lelament, pel que fa referència a la mobilitat, al mes de maig es presentarà un estudi per tal d’exposar com quedarà afectada la circulació vial un cop finalitzin les obres de reforma del carrer.

El carrer Carrilet és un vial de 540 metres de longitud i les obres actuals afecten un àmbit d’actuació de 10.000 metres quadrats de superfície, amb un cost proper al milió d’euros. Les obres estan contemplades com una de les actuacions més importants dins el Pla de Barris La Sauleda – Carrer Ample, i per tant tenen un finançament del 50% a través de la Generalitat de Catalunya i la resta des del propi Ajuntament, ja que no es van contemplar contribucions especials.

alt

 
Reunió informativa: "Obres de millora del carrer Carrilet" PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 12 de març de 2018 09:19

alt

 
Obres de millora urbana al carrer Carrilet PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 24 de gener de 2018 12:46

El passat dilluns 15 de gener varen començar les obres de millora urbana al Carrer del Carrilet, el principal carrer del barri de La Sauleda de Palafrugell.

alt


Es tracta d'un carrer d'uns 540 metres de longitud, amb un àmbit d'actuació d'uns 10.300 m2 de superfície, que uneix al llarg del seu recorregut diversos equipaments municipals com són l'escola Carrilet, el local social de La Sauleda i l'oficina del Pla de Barris de Palafrugell.


Els principals objectius d'aquesta actuació són els següents:
*Millorar la distribució de l'espai i incrementar la superfície destinada als vianants en relació a la que s'assigna als vehicles, tot mantenint la funcionalitat del carrer.
*Fer que l'amplada de les voreres compleixi amb la normativa sobre accessibilitat, amb itineraris d'1,80 metres d’amplada lliures d'obstacles.
*Incorporar un carril bici, a la banda est del carrer, que permeti una drecera entre la Plaça de Modest Cuixart i la Plaça de Floreal.
*Fer que el Carrer del Carrilet sigui d'un únic sentit, amb un menor consum d'espai per a la circulació de vehicles.
*Suprimir les barreres urbanístiques i millorar els passos de vianants i la seva seguretat.
*Renovar els paviments.
*Substituir les instal·lacions obsoletes, dotant-les de major capacitat.
*Soterrar els serveis aeris per millorar el paisatge urbà.
*Incorporar sistemes d'eficiència energètica en l'enllumenat públic.
*Substituir el mobiliari urbà per a dotar l'entorn de models ergonòmics.
*Racionalitzar la senyalització.
*Incorporar arbrat en aquells trams en què l'amplada de la vorera ho permeti.


Per poder realitzar les obres i per garantir la seguretat dels vianants, el Carrer del Carrilet estarà tancat al trànsit. Durant la primera fase d'execució, el carrer estarà tallat des de la rotonda d'entrada al mateix, per l'Avinguda d'Espanya, fins al Carrer del Solsonès.


En aquesta mateixa pàgina trobareu un plànol amb els accessos alternatius que permeten arribar fins a l’aparcament del Carrer del Solsonès, i poder accedir així més fàcilment a l'escola Carrilet.
Les obres tenen una previsió de 9 mesos de durada. Us preguem que disculpeu les molèsties que la realització de les mateixes us puguin ocasionar.

alt

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 38
>