Inici
Reforma i ampliació del local social La Sauleda PDF Imprimeix Correu electrònic

El dia 16 de febrer es va presentar el Projecte de reforma i ampliació del local social La Sauleda. El projecte exposat per l’arquitecte encarregat de la seva elaboració, Marc Riera Guix, recull els usos i necessitats detectats en el procés participatiu previ a la redacció, on han col•laborat entitats, tècnics i ciutadania. El nou local social comptarà amb 292,30m2 d’espai útil, l’ampliació suposarà comptar amb 140 m2 de superfície útil de més, aproximadament.
El nou espai comptarà amb una gran sala polivalent, un pati privat, magatzem, banys, despatxos i petites sales, condicionades per fer-hi tot tipus d’activitats, així com un gran porxo d’entrada i un hall per a la distribució dels diferents espais per evitar entorpir les activitats paral•leles.

alt

 
>