Inici
Treballem x Palafrugell PDF Imprimeix Correu electrònic

Olga Avellaneda Noguera

alt

Em dic Olga Avellaneda Noguera. Aquest és el cinquè any que treballo i formo part de l’equip del Dispositiu d’Inserció Sociolaboral del Pla de Barris.
La nostra oficina està ubicada al carrer del Carrilet, núm. 2, on abans estava l’Oficina de Turisme, tot i que s’ha adaptat al nou ús que avui li donem, encara molts turistes continuen entrant per demanar informació sobre les nostres platges. La força del costum!!!
La meva feina consisteix en donar assessorament i orientació a les persones que estan buscant feina o volen una millora laboral. El meu dia a dia, per tant, és que les persones millorin les seves habilitats en la seva recerca de feina, a través d’un bon coneixement de les eines, dels recursos que tenen al seu abast i a identificar les seves habilitats i competències. A la pràctica, això es tradueix en donar suport a la persona per millorar el seu currículum vitae i fer-lo més atractiu per a què les empreses tinguin interès en la seva candidatura. També saber afrontar una entrevista de feina per tal que els resultats  siguin més favorables. Una altra tasca que faig és ensenyar a les persones que venen al Dispositiu d’Inserció a utilitzar les noves tecnologies per buscar feina. Tota aquesta tasca es fa a mida dels coneixements que aporta cadascú. Faig una feina molt gratificant, ja que les persones que travessen una situació de manca de feina agraeixen enormement tenir algú que els doni recolzament i una guia per superar el moment.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>