Inici
La trobada “Esports 3 Temps", una eina educativa a través de l'esport PDF Imprimeix Correu electrònic

El passat divendres es va realitzar l’acte de cloenda d’una nova edició de les trobades “Esports 3 Temps” emmarcades en el projecte “Construïm comunitat a través de la diversitat” del Pla de Barris de Palafrugell. Aquestes trobades suposen una eina educativa per treballar valors a través de la pràctica esportiva. Un any més, al llarg d’aquesta edició s’han treballat valors com el compromís, el treball en equip i el respecte.


Aquesta activitat s’ha dut a terme del mes de juny al mes de juliol des del servei de Mediació del Pla de Barris amb el reforç del Servei de Mediació Municipal i els Educadors de Carrer en coordinació amb l’Àrea de Benestar Social i Ciutadania, l’Escola Carrilet, l’Espai Jove i la col•laboració de l’Institut Municipal d’Esports.


L’acte de cloenda va consistir en una exhibició del treball realitzat, l’entrega de diplomes de participació i obsequi per part dels representants institucionals i un aperitiu com a punt de trobada entre tots els assistents i les famílies.

Des del Pla de Barris, la valoració global s’ha considerat molt satisfactòria, sobretot per l’acceptació i participació dels nens i nenes implicats/des.

A l’acte, que va tenir lloc al camp de futbol del Gregal, hi van assistir l’alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer; la regidora d’Igualtat, Mònica Tauste, la regidora de Benestar Social, Roser Massaguer i el regidor d’esports, Pau Lladó.

alt

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>