Inici
S'adjudiquen les obres del carrer Carrilet, al barri de la Sauleda a través del Pla de Barris PDF Imprimeix Correu electrònic

L’Ajuntament de Palafrugell ha adjudicat les obres per a l’inici de l’arranjament del carrer Carrilet de la vila. Aquest carrer limita de nord a sud amb l'Avinguda de la Generalitat i la rotonda de Floreal de l'Avinguda d'Espanya. Es tracta d'un vial d'uns 540 metres de longitud amb un àmbit d'actuació d’aproximadament uns 10.305 m2 de superfície. Aquestes obres tenen un termini d’execució de sis mesos i tenen un cost aproximat d’un milió d’euros. Les obres estan contemplades com a una de les actuacions del Pla de Barris La Sauleda – Carrer Ample i per tant, tenen el finançament del 50% del cost per part de la Generalitat de Catalunya. El 50% restant serà assumit per l’Ajuntament ja que no hi haurà contribucions especials.


Per tot això, l’entorn del carrer Carrilet correspon a una àrea suburbana de Palafrugell que avui ha quedat completament integrada al teixit urbà. La urbanització de l’avinguda d’Espanya i de l’Avinguda Generalitat com a eixos perimetrals del barri especialitzats per al trànsit rodat permet que el carrer Carrilet desenvolupi el potencial per convertir-se en eix cívic del barri, tant per la seva posició central com per unir entre ells diversos equipaments municipals, com són el nou local social de La Sauleda, l’estació d’autobusos, l’escola bressol Els Belluguets, l’Escola Carrilet i l’oficina del Pla de Barris.


L’objectiu d’aquesta millora té a veure amb la distribució de l’espai incrementant la superfície destinada als vianants en relació a la que s’assigna als vehicles tot mantenint la funcionalitat del vial. També cal destacar que l’amplada de les voreres complirà la normativa sobre accessibilitat, amb itineraris de 1,80 metres d’amplada lliures d’obstacles. Contempla un carril bici al costat est, de dos sentits de circulació segregat del vial de vehicles.

alt

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>