Inici
No es cobrarà la taxa del gual a les veïnes i veïns que viuen al carrer Carrilet PDF Imprimeix Correu electrònic


Després de recollir les queixes i suggeriments de la ciutadania al llarg de les últimes setmanes, entre les actuacions que es faran properament cal destacar que s’ha acordat la instal•lació d’una il•luminació supletòria per posar punt i final a les problemàtiques sorgides per manca de llum. També s’ha trobat la solució, mitjançant diverses borses d’aparcament properes, a la pèrdua d’espais d’estacionament en aquesta zona del barri de la Sauleda.

Paral•lelament, pel que fa referència a la mobilitat, al mes de maig es presentarà un estudi per tal d’exposar com quedarà afectada la circulació vial un cop finalitzin les obres de reforma del carrer.

El carrer Carrilet és un vial de 540 metres de longitud i les obres actuals afecten un àmbit d’actuació de 10.000 metres quadrats de superfície, amb un cost proper al milió d’euros. Les obres estan contemplades com una de les actuacions més importants dins el Pla de Barris La Sauleda – Carrer Ample, i per tant tenen un finançament del 50% a través de la Generalitat de Catalunya i la resta des del propi Ajuntament, ja que no es van contemplar contribucions especials.

alt

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>