Inici
Èxit de participació ciutadana en la festa de cloenda del projecte del Pla de Barris la Sauleda-carrer Ample PDF Imprimeix Correu electrònic

Ahir diumenge, 16 de juny, es va celebrar la festa popular de cloenda del projecte del Pla de Barris de Palafrugell, amb un èxit total d’assistència. Públics de totes les edats van participar en les diferents activitats organitzades per tancar els 10 anys de feina del Pla de Barris La Sauleda – Carrer Ample.

A les sis de la tarda es va donar el tret de sortida a la festa amb les activitats per als més petits. Així doncs, el Parc de la Sauleda va acollir un espectacle d’animació infantil; un circuit de karts d’educació vial de la Policia Local; activitats organitzades pels alumnes de sisè curs de primària de l’Escola Carrilet sota el lema “Encarrilem la Sauleda”; un taller de berenars saludables per part del CdA Palafrugell i una exhibició de gimnàstica rítmica per part de l’equip de l’escola de gimnàstica rítmica de l’àrea d’Esports.

A partir de les 9 de la nit, un sopar popular amenitzat amb la música de Xic’s Music va posar el punt i final a la festa.

Des dels seus inicis, l’objectiu del Pla de Barris La Sauleda – Carrer Ample va ser facilitar la relació de la zona d’intervenció amb el conjunt del municipi, establint i potenciant les vies de connexió de l’àrea afectada amb la resta de la vila; al mateix temps que s’intervenia dins la zona de La Sauleda – Carrer Ample per corregir les situacions de regressió urbanística i redirigir els processos d’exclusió cap a una integració laboral i social. Tot això, ha incidit en una millora de la qualitat de vida de la població de l’àrea d’intervenció, tant en el si del barri com en el conjunt de la vila.

Al llarg d’aquests 10 anys, les millores en el barri La Sauleda-Carrer Ample s’han enfocat en la rehabilitació integral del barri, millorant carrers, rehabilitant edificis, implantant noves tecnologies, creant nous equipaments públics, i fomentant la convivència al barri. Dins del Pla de Barris La Sauleda – Carrer Ample s’han realitzat diferents obres com són el Parc Urbà de la Sauleda, la millora urbana del carrer Carrilet, la millora i ampliació del Local Social de La Sauleda, entre d’altres obres de menor envergadura, així com la rehabilitació de 16 edificis a la Sauleda i 2 al carrer Ample. Pel que fa als projectes socials del Projecte d’Intervenció Integral, cal destacar la mediació comunitària, les aules de barri, el Butlletí “Paraula de Dones”, Lleure Infantil, Educadors de carrer i el Dispositiu d’Inserció Sociolaboral, entre d’altres.

PladeBarris-2

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>