Inici
Calendari d'esdeveniments Imprimir Email help
Flat View
Veure any
Vista Mensual
Veure mes
Weekly View
Veure setmana
Daily View
Veure avui
Search
Cercar
Festa del Barri de La Sauleda
Dissabte, 18 Agost 2012, 17:30

PROGRAMACIÓ FESTA DE LA SAULEDA 2012

17:30H. Comença el 1r Torneig de futbol sala al parc de La Sauleda, per categories infantils i juvenils amb el suport de l’Associació de Veïns i Veïnes de La Sauleda.

18H. “Amor... amor... amor?” Representació de Clown amb la pallassa Mercè Cando. Espectacle adreçat a adults i infants sobre històries de dones i homes (Pla de Barris)

18:30H. Comença la gimcana de tasques domèstiques que duran a terme els Agents d’igualtat de les entitats Espai Dona i Pla de Barris. Fins a l’hora de sopar.

20:30H. Actuació musical per a joves i adults del cantant de hip-hop del barri “Mokro”, amb la col·laboració de l’Associació de Veïns i Veïnes de La Sauleda.

21:00H. Sopar popular al Parc de La Sauleda, tothom que vulgui sopar en companyia dels seus veïns i veïnes podrà portar-se el sopar de casa i passar una estona tots plegats. Amb el suport de l’Associació de Veïns i Veïnes de La Sauleda.

Xíndria de postres per a tothom, a càrrec de l’Associació de Veïns i Veïnes de La Sauleda. Amb el suport del supermercat Esclat de Palafrugell.

22H. Concert per a tots els públics amb el grup Franky Isla. Amb el suport de l’Associació de Veïns i Veïnes de La Sauleda.

Localització : Parc de La Sauleda
Contacte : Oficina del Pla de Barris - 972 30 69 78

Tornar

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>