Inici
El carrer Carrilet s’obre al trànsit després de les obres de millora PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 9 d'agost de 2018 10:10

El carrer Carrilet ja està obert al trànsit. Tot i això, l’empresa encarregada de les obres hi continua treballant per acabar la remodelació de la zona en els terminis establerts. L’obertura al trànsit s’ha realitzant amb alguns canvis de direcció per tal de millorar l’accessibilitat dels veïns al barri, com és el cas dels carrers Rafael Casanovas, Fitor, Mas Gras o Campillos. Amb aquestes actuacions, s’han millorat els accessos i sortides a tots els residents de la zona guanyant fins a 25 places d’aparcament.

El carrer Carrilet limita de nord a sud amb l'Avinguda de la Generalitat i la rotonda de Floreal de l'Avinguda d'Espanya. Es tracta d'un vial d'uns 540 metres de longitud amb un àmbit d'actuació que supera els 10.000 m2 de superfície.

Les obres han consistit en reurbanitzar i arranjar el carrer amb ampliació dels espais per a vianants, amb noves voreres de 1,80 metres, complint així la normativa d’accessibilitat, millora generalitzada de les xarxes de serveis i regulació dels espais per a vehicles, deixant un únic sentit de circulació. Al costat est, s’ha incorporat un carril bici de dos sentits de circulació, separat de la via de circulació de vehicles.

La millora del carrer Carrilet ha tingut un cost aproximat d’un milió dos-cents mil euros, finançat en un 50% per la Generalitat de Catalunya i el 50% restant per l’Ajuntament de Palafrugell, evitant així les contribucions especials. Aquesta actuació forma part del projecte d’Intervenció Integral Pla de Barris La Sauleda – Carrer Ample.

Aquesta actuació ha tingut com a objectiu millorar la qualitat de vida dels residents i convertir aquest carrer en un espai agradable i transitat pels vianants, que convidi a altres veïns del municipi al barri. A banda, es converteix en eix cívic del barri, tant per la seva posició central com per unir diversos equipaments municipals: el nou Local Social de La Sauleda, l’escola Carrilet, l’escola bressol Els Belluguets i l’Estació d’autobusos. Així doncs, amb aquestes obres, l’entorn del carrer Carrilet ha quedat completament integrat al teixit urbà de Palafrugell.

alt

 
Reunió Informativa: Obres de millora del carrer Carrilet PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 13 de juliol de 2018 13:04

alt

 
No es cobrarà la taxa del gual a les veïnes i veïns que viuen al carrer Carrilet PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 15 de març de 2018 09:02


Després de recollir les queixes i suggeriments de la ciutadania al llarg de les últimes setmanes, entre les actuacions que es faran properament cal destacar que s’ha acordat la instal•lació d’una il•luminació supletòria per posar punt i final a les problemàtiques sorgides per manca de llum. També s’ha trobat la solució, mitjançant diverses borses d’aparcament properes, a la pèrdua d’espais d’estacionament en aquesta zona del barri de la Sauleda.

Paral•lelament, pel que fa referència a la mobilitat, al mes de maig es presentarà un estudi per tal d’exposar com quedarà afectada la circulació vial un cop finalitzin les obres de reforma del carrer.

El carrer Carrilet és un vial de 540 metres de longitud i les obres actuals afecten un àmbit d’actuació de 10.000 metres quadrats de superfície, amb un cost proper al milió d’euros. Les obres estan contemplades com una de les actuacions més importants dins el Pla de Barris La Sauleda – Carrer Ample, i per tant tenen un finançament del 50% a través de la Generalitat de Catalunya i la resta des del propi Ajuntament, ja que no es van contemplar contribucions especials.

alt

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Pàgina 1 de 39
>