Inici Notícies Preparació dels actes d'inauguració del nou parc
Preparació dels actes d'inauguració del nou parc PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 3 de novembre de 2010 16:23

Estem arribant a la fi de la construcció del gran parc urbà situat al carrer Mas Gras (al costat de l’estació d’autobusos). Aquest parc ha estat dissenyat a partir d’un procés participatiu on s’han recollit les opinions i les propostes de les entitats i associacions així com dels ciutadans que hi varen participar.

El nostre objectiu és que aquest espai sigui una gran àrea de lleure per gaudir amb tota la família. Per  aquest motiu, creiem que el dia de la inauguració ha de ser una ocasió per als veïns i veïnes del barri, i de tot Palafrugell, de conèixer aquest espai i fer-se’l seu.

L’Oficina del Pla de Barris de l’Ajuntament de Palafrugell, vol convidar les entitats i associacions, que són part important del teixit social de la nostra vila, a participar de l'organització dels actes de inauguració. En aquest sentit, ens agradaria que ens proposéssiu i organitzéssiu alguna activitat, on la gent pugui participar,  des de fer un dibuix després d’haver escoltat la lectura d’un poema,  a continuar teixint la bufanda per la Pau de les dones teixidores de l’Espai Dona de Palafrugell ...

Per tal de posar en comú les vostres propostes i fer un mosaic d’activitats entre tots i totes, ens trobarem a la reunió que tindrà lloc el proper dilluns 8 novembre de 2010 de 19:30h a 21:00h a la biblioteca de l’Escola Carrilet.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>