Inici Notícies Increment d'usuaris a les Aules de Barri
Increment d'usuaris a les Aules de Barri PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 26 de gener de 2011 18:16

L'interès per aprendre la nostra llengua i per conèixer millor el nostre entorn per part de persones sense coneixements del català i, en ocasions amb mancances d'alfabetització, ha anat en augment. Afavorir i facilitar-ne l'aprenentatge és l'objectiu de les diferents aules de barri que funcionen al municipi de Palafrugell.

Pel que fa al trimestre de la tardor de 2010 a l'aula de barri de la Sauleda, aquest es va cloure satisfactòriament: una gran majoria de les alumnes dels 2 grups que el van començar també van acabar el mòdul formatiu i volen continuar aquest trimestre. Tot i així, com que hi havia algunes baixes, es va obrir un convocatòria per a inscriure nou alumnat tant a la Sauleda com a les altres aules de barri.

A aquesta convocatòria s'hi van presentar un total de 40 persones: 15 començaran en un nou grup que iniciarà el seu procés de formació el dia 1 de febrer de 2011; 14 van ser col·locades en vacants d'algun dels 4 grups que hi ha en funcionament a Palafrugell; les altres 10 queden per ara en llista d'espera i s'està valorant la possibilitat d'obrir un segon grup.

Les Aules de Barri són conduïdes per l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament de Palafrugell, i tres dels seus grups es troben inclosos dins el projecte del Pla de Barris.

 
>