Inici Notícies Increment d'usuaris a les Aules de Barri
Increment d'usuaris a les Aules de Barri PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 26 de gener de 2011 18:16

L'interès per aprendre la nostra llengua i per conèixer millor el nostre entorn per part de persones sense coneixements del català i, en ocasions amb mancances d'alfabetització, ha anat en augment. Afavorir i facilitar-ne l'aprenentatge és l'objectiu de les diferents aules de barri que funcionen al municipi de Palafrugell.

Pel que fa al trimestre de la tardor de 2010 a l'aula de barri de la Sauleda, aquest es va cloure satisfactòriament: una gran majoria de les alumnes dels 2 grups que el van començar també van acabar el mòdul formatiu i volen continuar aquest trimestre. Tot i així, com que hi havia algunes baixes, es va obrir un convocatòria per a inscriure nou alumnat tant a la Sauleda com a les altres aules de barri.

A aquesta convocatòria s'hi van presentar un total de 40 persones: 15 començaran en un nou grup que iniciarà el seu procés de formació el dia 1 de febrer de 2011; 14 van ser col·locades en vacants d'algun dels 4 grups que hi ha en funcionament a Palafrugell; les altres 10 queden per ara en llista d'espera i s'està valorant la possibilitat d'obrir un segon grup.

Les Aules de Barri són conduïdes per l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament de Palafrugell, i tres dels seus grups es troben inclosos dins el projecte del Pla de Barris.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>