Inici Notícies Premiat el butlletí 'Paraules de Dones'
Premiat el butlletí 'Paraules de Dones' PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 17 de març de 2011 11:09
Entrega del Premi Federico Mayor Zaragoza

Paraules de Dones, el butlletí de les dones del Pla de Barris, ha rebut el 2n premi Federico Mayor Zaragoza organitzat per l'Associació d'Amigues i Amics de la UNESCO de Tortosa. Bona part de l'equip de redacció del butlletí, que està format íntegrament per dones de diferents edats i cultures, van anar a l'entrega de premis que va tenir lloc el passat dotze de març en la Sala del Polvorí del Castell de la Suda de Tortosa.

Els Premis Federico Mayor Zaragoza són un reconeixement a les experiències i treballs de centres educatius i entitats en l'àmbit de les relacions interculturals. Els objectius: fer visibles els beneficis que l'intercanvi entre persones de diferents cultures està aportant a la nostra societat, donant conèixer i potenciant alhora nous models de convivència plural que afavoreixin la cohesió social.

En el transcurs de l'acte, el Dr. Federico Mayor Zaragoza, ex-director general de la UNESCO i actualment president de la Fundació Cultura de Pau, va pronunciar-hi la conferència Nous temps, noves oportunitats.

A nivell local, cal destacar també el primer premi atorgat, per votació popular, al taller de fotografia del butlletí en el concurs de fotografia sobre el tema Dones treballadores organitzat per 13 Progrés en el marc dels actes de celebració del 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora. El butlletí Paraules de Dones és una de les actuacions del Pla de Barris La Sauleda - carrer Ample de l'Ajuntament de Palafrugell.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>