Inici Notícies Curs a les Aules de Barri
Curs a les Aules de Barri PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 6 d'abril de 2011 11:00

Aquesta setmana ha començat el tercer trimestre del curs a les aules de barri. La major part de les 75 persones inscrites en trimestres anteriors continuen, perquè se senten satisfetes amb el seu aprenentatge del català bàsic però constaten que encara és insuficient.

Tot i així hi ha hagut 18 baixes. Per cobrir-les es va obrir una convocatòria d'inscripció i una prova de nivell a la qual es van presentar 30 persones, totes elles motivades per iniciar un procés de formació en català. D'aquestes, 12 ja s'han incorporat i 6 està previst que ho facin properament; 3 més han estat orientades al curs que ofereix l'Oficina de Català aquesta primavera; i la resta queden en llista d'espera però se'ls ha informat també de les dates de preinscripció al Centre de Formació d'Adults (CFA) per al curs 2011-2012. De fet, s'espera que els actuals alumnes de les aules de barri també prossegueixin el seu itinerari formatiu al CFA el curs vinent.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>