Inici Notícies Presentació del quart butlletí 'Paraules de Dones'
Presentació del quart butlletí 'Paraules de Dones' PDF Imprimeix Correu electrònic
dilluns, 1 d'agost de 2011 09:01

Una part de l'equip de redactores del butlletí Paraules de Dones va presentar el seu quart número a les vuit del vespre del passat 26 de juliol a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Palafrugell.

L'acte, que aquesta vegada no va ser obert al públic, va servir per què les responsables de l'edició exposessin el seu projecte i objectius a l'alcalde Juli Fernández i també a Margarita Mauri, Regidora delegada de Ciutadania i Benestar Social els quals van mostrar el seu suport per què continuïn amb aquesta tasca. L'equip redactor ha anat assolint autonomia a l'hora de gestionar els processos necessaris fins arribar a la impressió.

El contingut del butlletí segueix l'estructura que té des del primer número, amb reportatges, entrevistes, articles d'opinió i altres. El podeu trobar en les principals dependències de l'Ajuntament, Teatre Municipal, biblioteca, Piscina municipal, Oficina del Pla de Barris entre altres.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>