Inici Notícies Comiat del "Quedem dissabte?"
Comiat del "Quedem dissabte?" PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 14 de març de 2012 16:15

Quedem dissabte

El passat 16 de juny de 2012, el parc de La Sauleda va servir d’escenari per a la festa de comiat del programa d’activitats per a infants “Quedem dissabte?”.

Un seguit d’activitats dirigides per diferents entitats i associacions que han participat durant aquests anys en el programa, van divertir als més de 70 nens i nenes que van assistir a la trobada. Les activitats amb més participació van ser la lligueta de futbol, la confecció de braçalets, la fanguejada. La presentació d’un còmic realitzat pels participants de les activitats en base al treball d’Agustí Pericay i una xocolatada amb coca va arrodonir un matí d’entreteniment.

L’objectiu del “Quedem” ha estat mostrar les activitats que realitzen les més de 50 associacions i entitats relacionades amb el lleure infantil de Palafrugell que han participat en el projecte, amb la finalitat, d’una banda, de dinamitzar i promoure aquestes entitats i per una altra banda, facilitar la connexió d’aquest teixit associatiu amb els també prop de 50 infants i adolescents que s’hi han inscrit, cosa que fomenta la seva cultura i els valors de cara al futur.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>