Inici Notícies Festa del Barri de La Sauleda
Festa del Barri de La Sauleda PDF Imprimeix Correu electrònic
dijous, 16 d'agost de 2012 19:38

Festa de La Sauleda

Aquests són els actes de la Festa del Barri de La Sauleda 2012

PROGRAMACIÓ FESTA DE LA SAULEDA 2012

17:30H. Comença el 1r Torneig de futbol sala al parc de La Sauleda, per categories infantils i juvenils amb el suport de l’Associació de Veïns i Veïnes de La Sauleda.

18H. “Amor... amor... amor?” Representació de Clown amb la pallassa Mercè Cando. Espectacle adreçat a adults i infants sobre històries de dones i homes (Pla de Barris)

18:30H. Comença la gimcana de tasques domèstiques que duran a terme els Agents d’igualtat de les entitats Espai Dona i Pla de Barris. Fins a l’hora de sopar.

20:30H. Actuació musical per a joves i adults del cantant de hip-hop del barri “Mokro”, amb la col·laboració de l’Associació de Veïns i Veïnes de La Sauleda.

21:00H. Sopar popular al Parc de La Sauleda, tothom que vulgui sopar en companyia dels seus veïns i veïnes podrà portar-se el sopar de casa i passar una estona tots plegats. Amb el suport de l’Associació de Veïns i Veïnes de La Sauleda.

Xíndria de postres per a tothom, a càrrec de l’Associació de Veïns i Veïnes de La Sauleda. Amb el suport del supermercat Esclat de Palafrugell.

22H. Concert per a tots els públics amb el grup Franky Isla. Amb el suport de l’Associació de Veïns i Veïnes de La Sauleda.

 

Durant tota la tarda al parc hi haurà també:

-       Exposició “Quin temps tenim?” sobre els usos del temps. Cedida per l’ICD

-       Estant d’informació i participació per donar l’opinió sobre el Pla de Barris


 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>