Inici Notícies Palafrugell Acull. El servei municipal d'acollida
Palafrugell Acull. El servei municipal d'acollida PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 2 de gener de 2013 11:14

Servei d'Acollida

Des del mes d’octubre s’ha reprès el Servei Municipal d'Acollida a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) després d’uns mesos d’aturada. Aquest servei ofereix sessions d'acollida i coneixement de l'entorn per a nouvinguts de manera trimestral. Us atendran els dimarts de 9 a 13 h i cal demanar cita prèvia mitjançant el telèfon 972 61 31 00.

Els canvis, però, vénen donats pel material creat i editat conjuntament amb el Pla de Barris i que dóna suport a la tasca d'atenció del Servei d'Acollida. La reedició de la Guia d'Acollida ha permès fer una revisió i actualització dels continguts, adaptant-la a una realitat que és canviant i molt dinàmica. La Guia és entregada i explicada per l'agent d'acollida durant les entrevistes individuals al servei.

Per últim, s'ha donat un pas més en la concepció de l'arribada de persones al municipi amb l'edició d'un audiovisual d'acollida, on són les pròpies persones nouvingudes que donen d'una banda la informació bàsica i necessària per ubicar-se i entendre el funcionament de Palafrugell, les administracions i la societat i, d'altra banda, la seva pròpia experiència aquí.

Aquest audiovisual, que serà distribuït des del Servei Municipal d'Acollida, està disponible al canal del YouTube de l'Ajuntament de Palafrugell i vol ser un recurs útil per a tots els agents d'acollida municipal (entitats i associacions, centres escolars, etc.).

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>