Inici Notícies Reunió participativa ampliació local social La Sauleda
Reunió participativa ampliació local social La Sauleda PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 15 de novembre de 2013 14:12

Cartell

El projecte d'intervenció integral del Pla de Barris La Sauleda – C/Ample contempla, en una de les seves actuacions, l’ampliació i millora del local Social de La Sauleda.

L'objectiu principal d’aquesta actuació és dotar el barri d’un punt de trobada que doni servei a les necessitats de formació, socials, culturals i lúdiques del propi barri així com de la resta del municipi.

Per tal de definir els usos i equipaments d'aquest espai s'ha considerat bàsic i fonamental continuar amb la participació dels veïns i veïnes dels barris més propers i de les associacions i entitats del municipi, tal i com s’ha vingut fent en altres actuacions. Les aportacions que ens pugueu fer arribar són imprescindibles per aconseguir un bon resultat.

Per aquest motiu, us convidem a la reunió participativa que tindrà lloc:

Dia: dilluns, 25 de novembre
Hora: de 19.30 a 21h
Lloc: local social de La Sauleda

En aquesta reunió continuarem recollint les vostres aportacions per ajuntar-les amb les que ja hem rebut per part de tècnics, associacions i entitats per aconseguir un local amb l'equipament adient i al servei de la ciutadania.

Esperem comptar amb la vostra presència i participació el dia 25 de novembre

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>