Inici Notícies Programa per reduir el risc d'exclusió social i d'aïllament de la gent gran que viu sola
Programa per reduir el risc d'exclusió social i d'aïllament de la gent gran que viu sola PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 1 d'agost de 2014 00:00

L’Àrea de Benestar Social i Ciutadania i el Pla de Barris va iniciar el 2013 un programa destinat a reduir el risc d’exclusió social i d’aïllament de la gent gran que es troba sola, amb la voluntat també d’implicar la comunitat en l’exercici del bon veïnatge i d’enfortir el paper del Consell de la Gent Gran en aquesta tasca.

L’empresa a qui s’ha adjudicat el projecte, Fundació Desenvolupament Comunitari, ha posat en marxa un treball de dinamització i sensibilització amb la finalitat que la comunitat continuï essent un element de suport per a la gent gran. Per tal d’aconseguir aquest objectiu es promourà l’establiment d’una xarxa de suport social on participin veïns, comerciants, voluntaris i entitats socials. Aquesta xarxa contribuirà a reduir el risc i l’aïllament social de la gent gran de Palafrugell. A més, la Fundació distribuirà un material informatiu que donarà a conèixer, a totes les persones de Palafrugell de més de 65 anys, quins recursos i serveis tenen al seu abast per millorar la seva qualitat de vida.

Esperem que aquesta nova actuació serveixi d’ajuda per construir una vila més solidària on totes les persones gaudeixin del suport que pugui necessitar.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>