Inici Notícies Acte de cloenda del projecte “Futbol 3 Temps” del Pla de Barris de Palafrugell, una eina educativa que treballa els valors en la pràctica esportiva
Acte de cloenda del projecte “Futbol 3 Temps” del Pla de Barris de Palafrugell, una eina educativa que treballa els valors en la pràctica esportiva PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 12 d'agost de 2015 10:44

Les Trobades “Futbol 3 Temps” emmarcades en el projecte “Parcs i Joves” del Pla de Barris de Palafrugell són una eina educativa per treballar valors en la pràctica esportiva. El passat 31 de juliol es va realitzar l’acte de cloenda d’aquesta edició, on s’havien treballat elements com: el compromís, el treball en equip, l’esforç i la responsabilitat.

Aquest any s’ha dut a terme durant tot el mes de juliol des del servei de Mediació del Pla de Barris en coordinació amb l’àrea de Benestar Social i Ciutadania, l’Escola Carrilet, l’Espai Jove i la col•laboració de l’Institut Municipal d’Esports.

L’acte de cloenda va consistir en una trobada d’exemple on es va mostrar el treball realitzat, l’entrega de diplomes de participació per part dels representants institucionals i un aperitiu, com a punt de trobada entre tots els assistents.

Des del Pla de Barris, la valoració global s’ha considerat molt satisfactòria, sobretot per l’acceptació i participació dels joves implicats.

A l’acte hi van assistir l’Alcalde de Palafrugell, Juli Fernández; la regidora de Benestar Social, Margarita Mauri i el regidor d’esports, Joaquim Vencells.

alt

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>