Inici Notícies El Pla de Barris durant 2016
El Pla de Barris durant 2016 PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 26 de febrer de 2016 11:27

Durant l’anualitat 2016, el Pla de Barris continuarà executant les inversions de l’àmbit d’intervenció, especialment la rehabilitació d’edificis i les obres d’ampliació i millora del Local Social de La Sauleda, sense oblidar les accions socials, especialment de foment de la convivència


Les iniciatives de caire social  han d’acompanyar les intervencions de millora urbana, tal i com va aprovar el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya en data 15 de desembre de 2014 per prorrogar el Pla de Barris La Sauleda-Carrer Ample per 2015 a 2018.


Els principals eixos d’actuació per aquest  2016 són:
•    Millora i ampliació del Local Social de La Sauleda.
•    Convocatòria de subvencions per a la millora i rehabilitació d’edificis comunitaris de la zona de La Sauleda.
•    Donar continuïtat als projectes claus de l’àmbit social i ocupacional.

L’ampliació del Local Social és una de les actuacions més importants del Pla de Barris, com també les subvencions per a la millora i rehabilitació dels edificis comunitaris de la zona de la Sauleda.

En l’àmbit de foment de l’ocupació, el Departament d’Empresa i Ocupació ha concedit a l’Ajuntament de Palafrugell, la subvenció Treball als Barris 2015 per un import de 141.027,48 euros, que representa el 100% de les accions sol•licitades. Aquesta subvenció permet donar continuïtat al projecte de Mediació i al Dispositiu d’Inserció Sociolaboral on es realitzarà un itinerari personalitzat i petits tallers a 200 persones en situació d’atur.

D’altra banda, la continuïtat permetrà intensificar la tasca de prospecció i sensibilització del món empresarial. Durant el 2015 el dispositiu ja va atendre 206 persones, de les quals abans de finalitzar l’acompanyament que ofereix el recurs, un 19% va trobar feina i un 10,19% es va incorporar a un recurs formatiu.

alt

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>