Inici Notícies L'actualitat del Pla de Barris La Sauleda-Carrer Ample
L'actualitat del Pla de Barris La Sauleda-Carrer Ample PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 21 de febrer de 2017 09:44

Concessió subvenció del programa "Treballs als Barris 2016"


En l'àmbit de foment de l'ocupació, el Departament d'Empresa i Ocupació ha concedit a l'Ajuntament de Palafrugell la subvenció Treball als Barris 2016 per un import de 142.649,44 euros, que representa el 100% de les accions sol·licitades. Aquesta subvenció permet donar continuïtat al projecte de Mediació i al Dispositiu d'Inserció Sociolaboral on es realitzarà un itinerari personalitzat i petits tallers a 200 persones en situació d'atur. D'altra banda, la continuïtat permetrà intensificar la tasca de prospecció i sensibilització del món empresarial.

Les obres del Nou Local Social de La Sauleda en marxa


En data 27 d'octubre de 2016 van començar les obres de rehabilitació i ampliació del Local Social de La Sauleda amb la previsió que finalitzin a finals d'estiu. Aquest equipament que comptarà amb una ampliació de 140m2 de superfície útil de més aproximadament, estarà distribuït en una gran sala polivalent, un pati privat, magatzem, banys, despatxos i petites sales, condicionades per fer-hi tot tipus d'activitats, així com un gran porxo d'entrada i un hall per a la distribució dels diferents espais per evitar entorpir les activitats paral·leles.

alt
 

Continuen les obres de Rehabilitació dels edificis de La Sauleda en l'àmbit de Pla de Barris


Actualment tres edificis de La Sauleda es troben executant les obres de rehabilitació dels elements comuns subvencionada al 90% del Projecte de Pla de Barris de l'Ajuntament de Palafrugell, cofinançat al 50% per la Generalitat de Catalunya. Un cop finalitzin les obres d'aquestes 3 comunitats de propietaris restaran pendents 6 blocs del total de 18 previstos del projecte de Pla de Barris La Sauleda -carrer Ample que hauran d'executar-se entre aquest any 2017 i el 2018.

alt

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>