Inici Notícies El Pla de Barris la Sauleda-carrer Ample en la seva recta final
El Pla de Barris la Sauleda-carrer Ample en la seva recta final PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 22 de febrer de 2017 13:00

El Projecte del Pla de Barris La Sauleda - Carrer Ample de l’Ajuntament de Palafrugell, que contempla la millora de carrers, la rehabilitació de 18 edificis i la creació de nous equipaments públics segueix els terminis previstos i finalitzarà el 31 de desembre de 2018.
Actualment, s’estan duent a terme les obres de rehabilitació de tres edificis de La Sauleda. Les millores afecten a tots els elements comuns de la comunitat de veïns i veïnes i estan subvencionades al 90% pel Projecte de Pla de Barris de l’Ajuntament de Palafrugell, cofinançat al 50% per la Generalitat de Catalunya, i l’altra 10% és assumit pels propietaris/es. Un cop s’acabi la rehabilitació d’aquests tres blocs quedaran pendents 6 edificis del total de 18 que contempla el projecte.
D’altra banda, les obres de millora i ampliació del Local Social de La Sauleda, que es van iniciar a final d’octubre de 2016, es preveu que finalitzin a finals d’estiu. Amb les obres, el local s’ampliarà uns 140m2 dotant, d’aquesta manera, al barri palafrugellenc d’un espai de 300m2.
Per últim, a finals d’aquest any està previst que comencin les obres de millora del carrer del Carrilet, un vial d’uns 540 metres de longitud amb un àmbit d’actuació, aproximadament, de 10.305m2 de superfície.
Per l’alcalde de Palafrugell, Juli Fernández, “són actuacions que permeten transformar i dignificar el barri. Des del govern creiem en la millora urbana com a eina de cohesió social , i seguim treballant per la millora dels barris i aquest n’és un clar exemple”.
Totes les actuacions esmentades es troben emmarcades dins del Projecte del Pla de Barris, és per aquest motiu que han de finalitzar abans de desembre de l’any 2018.

alt

Vídeo informatiu: https://www.youtube.com/watch?v=LjyZzy6WbG0&

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>