Inici Notícies Creació d'un gran parc urbà al barri de La Sauleda
Creació d'un gran parc urbà al barri de La Sauleda PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 28 d'octubre de 2008 11:08
Imatge del futur parc urbà del Carrilet

El Parc Urbà El Carrilet tindrà un cost d'1.582.697,63 euros segons preveu la memòria valorada aprovada per l'Ajuntament de Palafrugell, la qual dóna les pautes per a la realització del projecte executiu d'aquesta important millora per al barri de La Sauleda i per a la població en general. Aquest projecte està inclòs en el desplegament del calendari d'obres per als anys 2010-2011 del Pla de Barris La Sauleda-Carrer Ample, promogut per l'Ajuntament i aprovat per la Generalitat.

Per a la concreció del projecte es defineixen els treballs de millora de les instal·lacions, paviments, arbrat, jocs, mobiliari urbà i altres elements de la zona, amb la finalitat de crear un gran espai de lleure i esbarjo al centre d'aquest barri que es constituirà en l'eix de la vida social, cultural i lúdica de l'entorn més proper, a la vegada que facilitarà la connectivitat de la zona amb la resta del municipi.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>