Inici Notícies Signat el conveni per al desenvolupament del Pla de Barris
Signat el conveni per al desenvolupament del Pla de Barris PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 11 de febrer de 2009 11:48
El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, i l'alcalde de Palafrugell, Lluís Medir, en el moment de la signatura del conveni

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, Joaquim Nadal, i l'alcalde de Palafrugell, Lluís Medir, van signar, el 7 de febrer, el conveni del Pla de Barris del sector Sauleda-carrer Ample que s'ha de desenvolupar en el període 2008-2012. L'acte va tenir lloc a l'Oficina del Pla de Barris, situada al carrer Carrilet, al barri de La Sauleda, des d'on es coordinaran les actuacions urbanístiques, socials, culturals i educatives que s'han de dur a terme a la zona.

Una de les intervencions més importants a realitzar és la creació del Parc Urbà del Carrilet, que esdevindrà un gran espai de lleure i esbarjo al centre d'aquest barri que es constituirà en l'eix de la vida social, cultural i lúdica de l'entorn més proper, a la vegada que facilitarà la connectivitat de la zona amb la resta del municipi. Segons preveu la memòria valorada, el projecte del parc tindrà un cost d'1.582.697,63 euros.

Entre els projectes a realitzar es troba la reordenació de la plaça de l'Estadi, la rehabilitació de façanes dels edificis inclosos en el Pla, la instal·lació d'ascensors als blocs de La Sauleda i la substitució dels existents en els habitatges del carrer Ample.

El Pla de Barris Sauleda-carrer Ample té un termini d'execució de quatre anys (fins a 2012) prorrogable altres dos. Consta de 48 actuacions de millora i té un cost global de 8.269.720,28 euros, dels quals el Fons de Pla de Barris de la Generalitat n'ha concedit 4.134.860,14 euros, el 50% del total.

L'àrea urbana d'actuació inclosa en el Pla té una extensió de 32 hectàrees i acull més de 4.400 ciutadans.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>