Inici Notícies Reunió sobre diverses actuacions del Pla de Barris
Reunió sobre diverses actuacions del Pla de Barris PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 10 de març de 2009 13:09
Plaça de l'estadi

Representants de l'Ajuntament, veïns i associacions de la zona del carrer Ample de Palafrugell han mantingut una reunió participativa, la segona que es realitza, per abordar diversos temes referents a les actuacions a realitzar en el marc del Pla de Barris La Sauleda-Carrer Ample 2008-2012. Entre els temes tractats hi figura la instal·lació de passos elevats al carrer, l'increment de la dotació de contenidors a la zona i l'adequació de la pista esportiva de la Plaça de l'Estadi.

La reunió va estar organitzada per la regidora de Pla de Barris, Núria Rivas, i va comptar amb la participació de veïns i veïnes de la zona, d'associacions locals (Associació d'amics de l'Oci i la Petanca, Associació de Suport a la Dona, Associació de Veïns del Carrer Ample, Caritas Parroquial, Creu Roja) i de tècnics i regidors de la Policia Local, Medi Ambient, Urbanisme i Joventut.

L'Ajuntament es mostra molt satisfet per l'alt grau de participació i implicació dels assistents i per les aportacions rebudes. Actualment se n'està fent l'anàlisi; els resultats de la reunió es faran públics en el termini d'uns quinze dies i es podran consultar en aquest mateix web, a l'apartat Documents.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>