Inici Notícies Es reuneix el Comitè d'Avaluació i Seguiment del Pla de Barris
Es reuneix el Comitè d'Avaluació i Seguiment del Pla de Barris PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 11 de novembre de 2009 12:44
Un moment de la reunió

El Comitè d'Avaluació i Seguiment del Pla de millora del barri de la Sauleda-Carrer Ample de Palafrugell (2008-2012) es va constituir el dia 4 de novembre, en el decurs d'una reunió en la qual les parts implicades van tenir coneixement del desenvolupament de les accions programades.

La presentació de l'estat dels compromisos assolits en el projecte d'aquesta iniciativa conjunta (Generalitat-Ajuntament) adreçada a fer front als dèficits urbanístics o a les problemàtiques socials del barri, es va fer extensiva als representants de les entitats veïnals, associacions ciutadanes i agents econòmics i socials que també formen part del comitè. La reunió va estar presidida pel secretari per a la Planificació Territorial del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, Oriol Nel·lo i per l'alcalde de Palafrugell, Lluís Medir.

Una de les intervencions més importants a realitzar és la creació del Parc Urbà del Carrilet, que esdevindrà un gran espai de lleure i esbarjo al centre d'aquest barri, que es constituirà en l'eix de la vida social, cultural i lúdica de l'entorn més proper, a la vegada que facilitarà la connectivitat de la zona amb la resta del municipi. La junta de govern local de l'Ajuntament de Palafrugell ha aprovat el concurs per a la licitació, mitjançant procediment obert, per a la contractació de les obres del parc, per import de 1.756.793 euros, IVA inclòs, a la baixa. Aquest contracte tindrà una despesa plurianual, pels exercicis 2009 (629.763 euros) i 2010 (1.127.030 euros).

El Pla de Barris, Sauleda-carrer Ample (sector El Carrilet), que té un termini d'execució de quatre anys (fins a 2012) i prorrogable altres dos, consta de 48 actuacions de millora del sector i té un cost global de 8.269.720 euros, dels quals el Fons de Pla de Barris de la Generalitat n'ha concedit 4.134.860 euros, el 50% del total. L'Àrea urbana d'actuació té una extensió de 32 hectàrees i acull 4.433 ciutadans.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>