Inici Notícies Programa d'activitats de lleure infantil 'Quedem dissabte'
Programa d'activitats de lleure infantil 'Quedem dissabte' PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 18 de novembre de 2009 08:57
Model de fitxa d'inscripció

El proper dissabte 21 de novembre s'inicia des del Pla de Barris un programa d'activitats per a nens i nenes de 6 a 12 anys anomenat Quedem dissabte. Amb l'objectiu de promoure el lleure i la convivència entre els infants, i amb la col·laboració de diferents entitats del municipi, es duran a terme activitats i tallers per a tots els infants. Les activitats es faran els dissabtes i/o diumenges en els diferents espais públics de la zona del Pla de Barris, i en algunes d'elles hi podran participar els familiars dels nens i nenes: pares, mares, avis, etc.

Aquest mes de novembre les activitats programades són:

  • Dissabte 21: Taller de flors reciclades, amb la col·laboració d'Il·lusions.
  • Diumenge 29: Juguem a la petanca, amb la col·laboració dels Amics de l'Oci, la Petanca i l'Esport, on els familiars podran jugar a la petanca amb els seus fills i els demés infants.

A les activitats hi poden assistir els nens i nenes de tot el municipi. Si algun infant d'entre 6 i 12 anys hi està interessat, adreceu-vos a l'oficina del Pla de Barris (carrer Carrilet núm. 29 baixos) per tal de fer la inscripció corresponent.

Les activitats es programaran de forma mensual, podeu trobar tota la informació en aquest mateix web o bé adreçant-vos a l'oficina del Pla de Barris.

Us hi esperem a tots i a totes!!!

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>