Inici Notícies Èxit d'assistència a la presentació del butlletí Paraules de Dones
Èxit d'assistència a la presentació del butlletí Paraules de Dones PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 22 de desembre de 2009 17:01
Discurs de Núria Rivas, regidora del Pla de Barris

Amb la sala d'actes del Teatre Municipal de Palafrugell plena de gom a gom, el passat divendres 18 de desembre es va presentar el butlletí Paraules de Dones, el primer número del butlletí de dones del Pla de Barris. Amb el públic assistent, associacions, entitats i autoritats presents, les dones que conformen l'equip de redacció varen presentar i explicar el que els ha suposat la creació d'aquest butlletí i l'edició del primer número.

Les dones, que formen un grup amb una gran diversitat d'edats i nacionalitats, fidel reflex del barri que comparteixen, varen presidir l'acte per explicar-nos com s'ha gestat aquest primer número, el seu paper i la visió que cada una d'elles ha aportat a l'equip així com per compartir l'experiència que els està suposant a nivell de desenvolupament personal i formatiu.

Dins el marc del projecte s'han realitzat tres tallers formatius. En l'acte del passat divendres es va fer entrega per part de la Sra. Núria Rivas, Regidora del Pla de Barris La Sauleda - carrer Ample, dels diplomes d'assistència al Taller de fotografia, el Sr. Sergi Sabrià, alcalde de Palafrugell, va fer entrega dels certificats d'assistència al Taller d'informàtica realitzat en col·laboració d'Empordà Digital i el Sr. Amadeu Fuente, regidor de Serveis a les persones va fer entrega dels diplomes d'assistència al Taller de redacció que s'ha realitzat en col·laboració amb l'Espai Dona.

La Sra. Esperança Permanyer, responsable a Girona de l'Institut Català de les Dones i l'alcalde de Palafrugell, el Sr. Sergi Sabrià varen tancar l'acte destacant la importància de l'acte en sí mateix i pel seu significat simbòlic, esperant que en un futur pròxim, un butlletí creat i editat única i exclusivament per dones no sigui vist com quelcom extraordinari. Juntes han editat Paraules de Dones, amb entrevistes, contes, articles, receptes de cuina i molt més, i juntes estan treballant per editar el segon número.

Resta d'imatges. Feu clic al seu damunt per ampliar-les

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>