Inici Notícies Taller 'Migració i mediació'
Taller 'Migració i mediació' PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 26 de maig de 2010 14:03

El proper dia 5 de juny, de 10 a 12 del matí, tindrà lloc al local social del carrer Ample la segona edició del taller Migració i mediació - Les dones com a ponts de cultures. Donat l'interès dels assistents en la primera edició que va tenir lloc el dia 17 d'abril al local social de La Sauleda, s'ha programat una segona edició per tal de poder concloure els temes pendents que per falta de temps no es varen poder desenvolupar en el primer taller.

Així, aquesta sessió tindrà una introducció per a aquelles persones que no varen poder assistir al 1r. taller i s'acabarà incidint, com dèiem, en els punts que varen quedar pendents. El taller, ofert per l'Institut Català de les Dones, ha estat organitzat per l'Oficina del Pla de Barris amb col·laboració amb Espai Dona i té per objectiu, juntament amb altres accions, contribuir a la millora de la cohesió social i la igualtat d'oportunitats de les dones en la nostra societat.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>