Inici Notícies Voluntariat per l'acollida
Voluntariat per l'acollida PDF Imprimeix Correu electrònic
dimarts, 8 de juny de 2010 09:47
Membres participants del projecte

Des de l'Ajuntament de Palafrugell, en el marc del Pla de Barris La Sauleda - carrer Ample, s'ha posat en marxa el projecte de Voluntariat per l'acollida amb l'objectiu de millorar la convivència i la cohesió social al barri. Aquest projecte forma part del pla d'acollida Palafrugell Acull. El projecte de Voluntariat per l'acollida, gestionat per la Creu Roja, pretén que les persones nouvingudes puguin conèixer l'entorn on han vingut a viure, amb l'ajuda d'un voluntari o voluntària, per tal de facilitar la seva autonomia i la seva integració en el municipi.

El passat dia 31 de maig, a la sala de Plens de l'Ajuntament de Palafrugell, la Sra. Núria Rivas Mascarós, Primera Tinenta d'Alcalde i Regidora del Pla de Barris, va fer entrega als 18 voluntaris i voluntàries dels diplomes acreditatius de la formació que han rebut en els recursos municipals, voluntariat i eines per la comunicació.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>