Inici Notícies Èxit de la reunió participativa per la millora de la convivència
Èxit de la reunió participativa per la millora de la convivència PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 23 de juny de 2010 07:41
Un moment de la reunió

El dissabte 19 de juny va tenir lloc la reunió participativa "Dóna un cop de mà per la convivència" al gimnàs de l'Escola Carrilet. Al voltant de 50 persones entre representants de les comunitats de veïns, Aula de Barri, Butlletí del Barri i també la mainada de l'activitat "Quedem dissabte?" es varen trobar per posar damunt la taula vivències, experiències i problemes del dia a dia en el veïnat de l'àrea de la Sauleda i el carrer Ample. Destaca la varietat multicultural entre els assistents la qual cosa va contribuir a la riquesa de les aportacions. Els més joves es varen ocupar de traduir del català a les diferents llengües i a la inversa totes aquelles persones que tenien més dificultat per entendre'ns.

L'acte es va obrir amb la benvinguda de l'alcalde, el Sr. Sergi Sabrià, i la regidora del Pla de Barris, la Sra. Núria Rivas, i va estar conduït pel personal tècnic de l'oficina del Pla de Barris de Palafrugell. Per acabar, els i les assistents van deixar la seva empremta en un mural i varem gaudir d'un bon esmorzar preparat per les alumnes de l'Aula de Barri. Totes les aportacions han estat recollides i es reflectiran en un document que servirà com a eina de treball per, poc a poc, aconseguir l'objectiu final; una millor convivència.

 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>