Inici Notícies Exposició de fotografies 'La Sauleda - Carrer Ample. El meu barri'
Exposició de fotografies 'La Sauleda - Carrer Ample. El meu barri' PDF Imprimeix Correu electrònic
divendres, 2 de juliol de 2010 08:13
Logotip de la biennal

Amb la voluntat d'endinsar a tothom en el món de la fotografia, l'organització de la VI Biennal Xavier Miserachs juntament amb el Pla de Barris, ha muntat uns panells als locals socials de La Sauleda i del Carrer Ample, on tothom pot penjar-hi d'una a tres fotografies de mida 10 x 15 cm en qualitat de paper fotogràfic i en relació amb el tema proposat; "La Sauleda – Carrer Ample. El meu barri". Animeu-vos a portar les vostres fotografies, amb el vostre nom i telèfon al darrera, a l'Oficina del Pla de Barris, ubicada al carrer Carrilet número 29 baixos (telèfon 972 30 69 78), per tal de copsar diferents punts de vista de l'espai, la gent, curiositats, etc. del lloc on convivim.

Teniu de termini fins a finals del mes d'agost. Finalitzat el termini, els plafons es traslladaran a l'exposició de la Biennal que enguany tindrà lloc de l'11 al 26 de setembre d'enguany. Esperem els vostres treballs que, un cop acabat l'esdeveniment, passaran al fons gràfic del Pla de Barris.

Podeu trobar més informació de la biennal al web www.biennalxmiserachs.org
 

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi seguiu navegant considerarem que n'esteu acceptant el seu ús. - Més informació sobre les cookies.

-

>